Voluntarii anului

 

În spatele sau în fața cortinei, voluntarii sunt cei care zi de zi fac posibilă misiunea depreHUB.  Fără ei nu am fi putut ca, în numai un an de la lansarea proiectului, să oferim suport psiho-emoțional în peste 15.000 de apeluri și să asigurăm peste 200 de ședințe de psihoterapie gratuită pentru persoanele defavorizate.

 

Cu toții sunt oameni frumoși, dedicați meseriei de psiholog și drumului pe care și l-au ales în viață. Cu toții continuă să își aducă aportul în susținerea activă a helpline-ului, dedicând timp și resurse în lupta împotriva depresiei.

Pentru asta, dragi voluntari, în sufletele noastre și ale oamenilor din comunitatea depreHUB, cu toții sunteți premianți! Vă mulțumim și vă admirăm pentru tot ceea ce faceți!

 

Elene Guță – omul datorită căruia liniile rămân deschise non-stop

Din spatele cortinei, Elena Guță coordonează programul voluntarilor și se asigură că apelul tău este preluat indiferent de ora la care suni.

Elena este deosebit de organizată și calculată, nici nu ne miram de ce “în viața reală” este business analyst, are răbdare cât pentru toată echipa la un loc, răspunde la mesaje și face programări non-stop, este omul nostru de bază fără de care helpline-ul depreHUB nu ar mai putea fi activ.

Dragă Elena, pentru că ești dedicată peste măsură, organizată cât pentru toată echipa la un loc, disponibilă zi și noapte, te-am numim VOLUNTARUL CU CEL MAI MARE IMPACT ÎN HELPLINE.

Monica Dan – omul cu inițiative și fapte bune

Pe Moni este aproape imposibil să o oprești din facerea de bine și nici nu am vrea asta. Este în echipa noastră încă de la începuturile depreHUB, a trainuit grupe de voluntari, s-a luptat pentru fiecare caz social în partea, a găsit soluții acolo unde noi nu le vedeam, ne-a învățat bunătatea și empatia la fiecare pas al evoluției acestui proiect.

Dragă Moni, până anul viitor, când promitem să îngroșăm lista faptelor bune, marcăm momentul și te numim CEL MAI PROACTIV VOLUNTAR.

Alexandru Stoianov – Omul cu record la prezență ?

Ne-a întărit credința că atunci când îți place ce faci orele pot devin minute. Este dedicată, empatică și dorinică să ofere ajutor. Este o prezență nelipsită din echipa noastră și într-un timp foarte scurt a oferit cele mai multe ore de suport psiho-emoțional în helpline.

Dragă Alexandra, n-am vrut să-ți contorizăm orele, dar nici n-am avut cum să nu-ți observăm prezența și dacă mai aveai vreun dubiu, îți confirmăm noi, acum, ești VOLUNTARUL CU CELE MAI MULTE ORE ÎN HELPLINE.

Ionuț Oprițescu – omul de veghe in helpline ?

Cine a spus că nu e bine să rezolvi problemele importante noaptea?! Sigur acela nu a fost Ionuț ?

Cum le face, le desface, tot la tura de noapte se-ntoarce. Activ, responsabil și foarte serios în tot ce face, Ionuț este și unul dintre cei mai longevivi voluntari depreHUB.

Dragă Ionuț, în cazul în care mai aveai vreun dubiu, s-a decretat: oficial ești CEL MAI ACTIV VOLUNTAR ÎN TURA DE NOAPTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *