CASTING CALL

 

Teatrul Arte dell’Anima caută actori & actrițe cu vârste cuprinse între 18-26 ani, studenți în cadrul facultății de teatru sau tineri actori absolvenți, pentru a face parte din echipa noului spectacol din proiectul „You Are Not Alone”.

„You Are Not Alone” este un proiect educațional de cercetare și creație artistică, pornind de la o tematică de maximă relevanță pentru contextul actual: creșterea depresiei și a stărilor de anxietate în rândul tinerilor și al adolescenților în perioada pandemiei COVID-19. Scopul proiectul este creșterea nivelului de conștientizare atât în rândul publicului adolescent, cât și al publicului larg asupra problemelor de anxietate și depresie cu care se confruntă tinerii.

Regia: Mara Oprea.
Scenariul: Andreea Tănase

 

Etapa 1: Depunere CV + 2 fotografii recente (portret + plan întreg) la adresa: teatru@artedellanima.ro; Termen limită: 17.08.2021, ora 17:00. Cei selecționați vor fi invitați pentru etapa a II-a, cel târziu miercuri, 18 august, ora 10:00.

 

Etapa 2: Castingul va avea loc în datele de 19 și 20 august la Teatrul Arte dell’ Anima din strada Făinari, nr. 17 D și va consta în citirea unui monolog la prima vedere.
Perioadă de repetiții: septembrie-octombrie 2021

Înscrieri disponibile pentru prima etapă și pe platforma The Cast List aici: https://www.thecastlist.com/casting-calls/actori-i-actrie-profesioniti-pentru-un-nou-spectacol-234

Spectacolul este parte integrantă a proiectului cultural „You Are Not Alone”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în cadrul sesiunii II/2021, aria Artele Spectacolului – Teatru.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *