Our Events

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Caravana depreHUB ajunge la Buzău

13 decembrie 2019 @ 18:00 - 20:30

INTRARE LIBERA

Eveniment organizat în colaborare cu Consiliul Județean Buzău.


INTRARE LIBERĂ

Rezervarea locului se face la adresa de e-mail comunicare@deprehub.ro sau la numărul de telefon 0746.167.428.


 

Depresia e mincinoasă!

Vino să afli mesajul ascuns al depresiei și cum te poți feri de ea!

 

Te confrunți cu depresie ori anxietate? Ai în grijă persoane care suferă de aceste tulburări emoționale? Ai în preajma ta oameni care și-au pierdut încrederea în ziua de mâine după trăirea unor evenimente și situații neplăcute din viața lor? Te gândești că și tu ai putea cădea pradă unei astfel de afecțiuni?

 

Fă-ți curaj și vino la întâlnirea cu Caravana depreHUB!

Subiecte pe care le vom discuta împreună:

 1. Cum recunoști depresia?
 2. Care este diferența între depresie și anxietate?
 3. Care sunt cauzele depresiei?
 4. Ce te poate predispune la depresie?
 5. Cum se tratează depresia?
 6. Psiholog, psihiatru sau neurolog? La cine să mergi și când?
 7. Cum ajuți o persoană care suferă de depresie?
 8. Cum te raportezi sănătos la suferință?
 9. Cum previi depresia și anxietatea?

 

Speaker: Psih. Yolanda Crețescu

Yolanda Crețescu este psiholog clinician, psihoterapeut adlerian, președintele Asociației Happy Minds și fondatoarea depreHUB.

Cu peste 15 ani de experiență profesională, dintre care 7 ani în domeniul psihologiei aplicate în domeniul securității naționale, Psih. Yolanda Crețescu a pus bazele depreHUB – primul hub antidepresie din România. depreHUB este un proiect național, inițiat cu scopul de  a reuni totalitatea serviciilor de prevenire, evaluare, diagnostic, tratament și reintegrare psiho-socială. Proiectul se adresează atât pacientului cu depresie sau anxietate, cât și persoanelor cu risc emoțional, prin servicii multidisciplinare, online sau face to face, și un Tel Verde Antidepresie (0800 0800 20), disponibil non-stop, 24/7.

Psih. Yolanda Crețescu a experimentat o paletă largă de activități, atât în practica privată, în domeniul psihologiei clinice și psihoterapiei pentru adult, copil, cuplu, familie, cât și în domeniul corporate (analiză de climat organizațional, diagnoză organizațională, selecție și evaluare de personal).

De asemenea, sub cupola Asociației Happy Minds, Psih. Yolanda Crețescu a inițiat și susținut de-a lungul timpului proiecte precum “Carava Happy Minds” (proiect social de integrare a copiilor cu părinți plecați în străinătate), “Educație prin egalitate” (proiect pentru dezvoltarea eficientă a copilului în raport cu școala și mediul familial), “Educație pentru viață” (program de evaluare vocațională), “Programul 360 grade P2P” (proiect pentru identificarea potențialului și a resurselor individuale în spațiul organizațional).

 


depreHUB – primul hub antidepresie din România

depreHUB este un proiect național care reunește sub cupola unui nou concept în România (hub dedicat promovării sănătății emoționale), totalitatea serviciilor de prevenire a depresiei și anxietății, evaluare e-health, diagnostic, intervenție, evitarea recăderii și reintegrare socio-profesională.

Platforma e-health www.deprehub.ro se adresează atât categoriilor vulnerabile, formate din acele persoane care se confruntă cu burnout, tulburare emoțională post-partum, traumă de pierdere, tulburarea de stres post-traumatic, boli cronice, cât și pacienților cu depresie/anxietate.

Prin intermediul platformei, beneficiarii au acces la servicii de suport și intervenție, prin acțiuni 360 de grade, cu aplicabilitate în toate ariile vieții (sine, social, job, familie):

 • Prevenție prin module de psihoeducație
 • Suport și consiliere 24/7 prin intermediul TelVerde Antidepresie
 • Evaluare gratuită pentru depresie și anxietate
 • Psihoterapie ONLINE sau ÎN CABINET
 • Consiliere psihiatrică
 • Consiliere nutrițională
 • Consiliere sportivă
 • Consiliere juridică
 • Reorientare vocațională
 • Reintegrare socio-profesională
 • Workshop-uri și grupuri de suport

depreHUB este un proiect susținut de Asociația Happy Minds și Psih. Yolanda Crețescu.

 

Details

Date:
13 decembrie 2019
Time:
18:00 - 20:30
Cost:
INTRARE LIBERA

Organizers

depreHUB
Consiliul Judetean Buzau

Venue

Consiliul Judetean Buzau
Bd. Nicolae Balcescu nr.50
Buzau, Buzau România
+ Google Map
View Venue Website