Our Events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

GRUP DE SPRIJIN SCLEROZĂ MULTIPLĂ

10 iulie 2023 @ 18:00 - 20:00

 

DepreHUB organizează grupuri de suport pentru persoanele diagnosticate cu scleroză multiplă și aparținătorii acestora.

Înscrieri deschise între 10 iunie-10 iulie 2023.

 

CÂND ȘI CUM NE ÎNTÂLNIM

 

Grupul de suport pentru persoanele diagnosticate cu scleroză multiplă va avea 10 întâlniri începând cu 10.07.2023, iar durata unei întâlniri va fi de 2 ore.

Ședințele se vor desfășura on-line într-un grup de maxim 30 de persoane în fiecare luni între orele 18:00 -20:00 începând cu data de 10.07.2023.

 
 

Grupul de suport pentru aparținătorii persoanelor diagnosticate cu scleroză multiplă va avea 3 întâlniri în luna noiembrie, tot on-line. Detalii aici
 

 
 

 

COSTURI

 

Costurile ședințelor sunt suportate de partenerii în campania #CONEXIUNEA CU SINE

 

DESPRE PSIHOTERAPEUȚI

 

Yolanda Crețescu este psiholog clinician, psihoterapeut adlerian, președintele Asociației Happy Minds și fondatoarea depreHUB.

Cu peste 18 ani de experiență profesională, dintre care 7 ani în domeniul psihologiei securității naționale, Psih. Yolanda Crețescu a pus bazele primului hub antidepresie din România – depreHUB.

De-a lungul carierei sale a experimentat o paletă largă de activități, atât în practica privată, în domeniul psihologiei clinice și consilierii psihoterapeutice pentru adult, copil, cuplu, familie, cât și în domeniul corporate (analiză de climat organizațional, diagnoză organizațională, selecție și evaluare de personal).

De asemenea, sub cupola Asociației Happy Minds, Psih. Yolanda Crețescu a inițiat și susținut de-a lungul timpului proiecte precum “Carava Happy Minds” (proiect social de integrare a copiilor cu părinți plecați în străinătate), “Educație prin egalitate” (proiect pentru dezvoltarea eficientă a copilului în raport cu școala și mediul familial), “Educație pentru viață” (program de evaluare vocațională), “Programul 360 grade P2P” (proiect pentru identificarea potențialului și a resurselor individuale în spațiul organizațional).

Details

Date:
10 iulie 2023
Time:
18:00 - 20:00
Website:
https://deprehub.ro/

Organizer

depreHUB
Phone
(+4) 0726 666 266
Email
office@deprehub.ro
View Organizer Website