Our Events

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop ANXIETATE

26 octombrie 2022 @ 19:00

 

 

Înscrie-te la acest workshop gratuit și descoperă cum să faci din anxietate o oportunitate!

Deși cel mai adesea anxietatea ajunge să ne țină blocați, îngrădindu-ne posibilitatea de a-ne atinge potențialul, de a ieși din casă, de a socializa, de a cere ajutor de specialitate, de a discuta cu ceilalți despre ceea ce simțim, din frica de a nu fi respinși, ea poate fi privită și ca o oportunitate. O oportunitate de schimbare și de a face lucrurile altfel! De a fi mai stăpân pe tine și situațiile dificile cu care te confrunți. Conștientizarea propriilor anxietăți este un prim pas, foarte important, spre vindecare, iar acest lucru îl putem face împreună în cadrul întâlnirii noastre.

 

Sunt Psiholog Yolanda Crețescu și în cadrul workshop-ului vom discuta împreună despre cauzele și efectele anxietății asupra psihicului și corpului, vom prezenta metode de combatere, dar și de tratare și vindecare a acesteia.
Chiar dacă nu te confrunți direct cu simptome de anxietate, acest workshop îți poate fi de folos, pentru a învăța lucruri despre oamenii din jur, pentru a ști cum să recunoști simptomele și cum poți ajuta pe altcineva să se simtă mai bine.
 

 

Detalii

Dată:
26 octombrie 2022
Oră:
19:00

Organizator

Psih. YOLANDA CREȚESCU