Our Events

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop DEPRESIE

31 octombrie 2022 @ 18:30

 

 

Înscrie-te la acest workshop gratuit și descoperă cum să faci din depresie o oportunitate!

Deși depresia vine cu o schimbare majoră în viețile noastre, pentru că se manifestă precum o furtună ce nu ne mai permite să ne mișcăm, să vorbim, să ne îngrijim sau să ne iubim, ea poate fi privită și ca o oportunitate. O oportunitate de a face niște schimbări demult necesare în viețile noastre sau pe care le-am tot amânat. O oportunitate de a lua o pauză și a ne acorda timpul și atenția de care avem atâta nevoie.

Conștientizarea propriilor emoții și a tiparelor emoționale care ne-au lăsat captivi în tristețe și deznădejde, este un prim pas, foarte important, spre vindecare, iar acest lucru te invit să-l facem împreună în cadrul acestei întâlniri.

Sunt Psiholog Yolanda Crețescu și te invit să discutăm despre primele semnale ale depresiei, despre cauzele și efectele acesteia, despre felul în care ne influențează gândurile negative și despre cum putem preveni, dar și vindeca această suferință.

Chiar dacă nu te confrunți direct cu simptome de depresie, acest workshop îți poate fi de folos, pentru a învăța lucruri despre oamenii din jur, pentru a ști cum să recunoști simptomele și cum poți ajuta pe altcineva să se simtă mai bine.

 

 

Detalii

Dată:
31 octombrie 2022
Oră:
18:30

Organizator

Psih. YOLANDA CREȚESCU