Helpline Anti-Anxietate

Nu lăsa anxietatea să te distragă de la viața ta!

Sună la Helpline Anti-Anxietate gratuit, 24/7!

Este firesc să te simți mai preocupat în această perioadă, dar dacă îngrijorarea se transformă în anxietate, ai putea avea nevoie de susținere să te întorci la o stare de echilibru interior.

Peste 35 de voluntari depreHUB, studenți sau absolvenți ai facultății de psihologie sunt alături de tine pentru a te ajuta să parcurgi incertitudinea contextului COVID-19.

În contextul infecției cu Coronavirus COVID-19, depreHUB, primul hub antidepresie din România, deschide special Helpline-ul Anti-Anxietate!

Ne dorim să fim alături de tine, preocupați fiind de contextul actual, marcat de incertitudine, temeri, izolare. Știm cât de expuși suntem cu toții gândurilor și emoțiilor copleșitoare în această perioadă, cu atât mai ales, dacă suntem singuri. Și știm cât de importante sunt prezența empatică a unui prieten și metodele de echilibrare emoțională. Voluntarii Helpline-ului Anti-Anxietate sunt aici pentru oferi ceea ce avem cu toții nevoie acum: menținerea unei stări echilibrate și creșterea rezilienței emoționale în momente dificile.

Non-stop suntem aici pentru a-ți asigura

  • Susținere pentru a-ți păstra calmul în momente marcate de neliniști și stres emoțional. Te ajutăm cu informații despre ceea ce simți și cum poți să ai grijă de tine. Suntem aici să te susținem să conștientizezi gândurile și emoțiile ce pot produce stări de anxietate și comportamente nesănătoase pentru mintea și trupul tău.

  • Susținere și metode de a trece mai lin prin nesiguranțele acestor zile. Te ajutăm să recapeți încredere în tine și în capacitatea ta de a fi bine, de a face față incertitudinii.

  • Ajutor specializat pentru a ști să alegi activitățile ce te impactează pozitiv și a elimina sursele de stres. Te susținem să fii atent la nevoile tale și ale celor dragi ție, să menții în continuare relații sănătoase cu familia și prietenii. Te ajutăm să găsești liniștea din tine, așa încât să poți lua decizii bune pentru tine.