Tratează-te acum!

Echipă multidisciplinară de specialiști

Acum ai o comunitate de peste 270 de specialiști (din București și 33 de județe) pe care îi poți accesa ORICÂND și ORIUNDE te-ai afla. De pe laptop, telefon sau tabletă poți intra în legătură audio-video cu psihoterapeutul tău, economisind timp, dar și costurile de deplasare la cabinetul specialistului.

Este gratuit să creezi un cont și durează mai puțin de 1 minut

Ce vei primi?

Accesul la evaluări psihologice online validate științific și etalonate pe populația din România

  • Evaluare inițială pentru a afla rapid și gratuit dacă simptomele pe care le prezinți se încadrează într-un diagnostic de depresie și cât sunt de accentuate. În urma acestei evaluări vei primi un raport psihologic cu recomandări legate de tratament.
  • Evaluări avansate pentru investigarea mai multor aspecte relevante ale vieții tale, dincolo de simptomele de depresie: funcționare cognitivă generală, dificultăți emoționale sau de control al emoțiilor, eficiente cu care rezolvi problemele cotidiene, simptomele ale altor probleme psihologice comune (anxietate, atacuri de panică). Rezultatele evaluărilor le vei primi imediat, într-un raport psihologic care conține descrierea testelor și interpretarea rezultatelor.

Accesul la ședințe online de psihoterapie cu specialiști în psihologie sau medici psihiatri

  • Acreditați de Colegiul Psihologilor din România/Colegiul Medicilor din România
  • Licențiați în metode online de terapie a depresiei

Programările pentru psihoterapie se pot face la numărul

0726.666.266